Mastodon
@Milwaukee Bucks

İKİ SENEDİR İLK TURDA ELENEN MILWAUKEE BUCKS’I DÜZELTİYORUZ! – NBA 2K24 TÜRKÇE REBUILD



İKİ SENEDİR İLK TURDA ELENEN MILWAUKEE BUCKS’I DÜZELTİYORUZ! – NBA 2K24 TÜRKÇE REBUILD

Merhaba İlker Sırt ailesi. NBA 2K24 ile rebuildlere devam. NBA 2K24 PS5 oyununda MyNBA eras modunda Milwaukee Bucks Rebuild yapıyoruz.

Bu bölümde NBA 2K24 Rebuild edilecek takım Milwaukee Bucks. Sezon başında çok büyük beklentileri olan Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo ve Damian Lillard gibi oyuncularının ilk turda elenmesinden hiç memnun değil. Milwaukee Bucks Indiana Pacersa Playoff ilk turda elendikten sonra sezonu kapattı. Sezon başında Damian Lillard Bucks’a imzayı attığında herkes şampiyonluk adayı olarak gördü. Dame Giannis ikilisinden herkes korktu. Ben de NBA 2K24 Next Gen Rebuild ile Milwaukee Bucks’ı şampiyon yapmaya çalışıp iki senedir ilk turda elenen Giannis Antetokounmpo yanına yıldızlar karması kurarak yardımcı olmaya çalışacağım. Bu simülasyonda Milwaukee Bucks şampiyon olabilecek mi bunu göreceğiz. Şu ana kadar bu kanalda yaptığımız en heyecanlı rebuildlerden biri oldu.

Daha fazla böyle nba rebuild türkçe ve NBA 2K24 Türkçe videoların gelmesini istiyorsan videoyu beğenmeyi unutma. İyi Seyirler!

ARTIK YAYINLARA KICK PLATFORMUNDA DEVAM EDECEĞİZ! ŞİMDİDEN YERİNİ AL: https://kick.com/ilkersirt11

KATIL ÜYESİ OLMAK VE AYRICALIKLARDAN YARARLANMAK İÇİN:
https://www.youtube.com/channel/UCJgBwPB_3n5kbuvlIarMIpA/join

Daha fazla böyle nba mycareer türkçe ve NBA 2K24 Türkçe videoların gelmesini istiyorsan videoyu beğenmeyi unutma. İyi Seyirler!

Beni takip etmek için:

Discord: https://discord.gg/GBdQPmbqvq

Twitch: https://www.twitch.tv/ilkersirt11

Instagram: ilkersirt11

Görüşlerinizi yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Teşekkür ederiz!

20 Comments

  1. Dame’in Antetokompo yüzünden düşüceğini bekliyordum ama bu kadar olacağını beklemiyordum

  2. Beyler aslında tek senede çok kolayca şampiyon oluyorduk finale kadar süpüre süpüre geldik ama oyun finallerde habire hata verip oyundan attı. Biz de baştan başladık rebuilde ama oyun İlker Sırt haterlığı yapmaya devam ettiği için şampiyon olamadık. Bunun şerefine like atın yayınlara da gelin sağlam makara oluyor.

  3. Abi hakkından çok çok az değer görüyon seviliyorsun içeriklerin çok güzel şu video yüklendiğini görünce bile mutlu oluyorum Rose kariyeri sarmıyor ama beni

  4. abi fifa rebuildçileri her videoda 10 tane şampiyonlar ligi kazanıyor seni izlediğim de hep ilk turda eleniyoruz

Write A Comment