Mastodon
@Houston Rockets

Alperen Şengün’ün Utah Jazz Maçı Performansı | 6.1.2023



🤝Kanalımıza katıl butonu ile destek olabilirsin:
https://www.youtube.com/channel/UCbpkmMfvXhvpfI-IGUQbHdg/join

Alperen Sengun Highlights vs Jazz

#alperensengun

📸 Instagram:
https://instagram.com/zelimirhbk

🐤Twitter:

📬E-Posta:
zelimirhbk@outlook.com

☘Patreon Bağış:
https://patreon.com/zelimirhbk

👏Beğenmeyi ve Abone olmayı unutmayalım

40 Comments

  1. 32 dakika
    7/14 iki sayı
    6/8 serbest atış
    20 sayı
    14 ribaund (8 off 6 def)
    3 asist
    1 top çalma
    1 blok
    3 top kaybı
    5 faul

  2. 4 kısa 1 uzun. Tek başına savaşıyor. Yanında bir tane sağlam Pf ribaunda giren forvet felan olsa verimi artacak. Yalnız la adam .

  3. çok basit hatalar yapıyor. pas vermesi gereken yerde zorlama atışlar vs. takımın sekansını düşürüp rakibi çoşturuyor. Bunları yapmasa belki bu maç daha farklı bitebilirdi.

  4. Olynyk eşleşmesinde genelde yenilmiş. Orta mesafe ve üçlük çalışması gerekiyor. Repertuara eklerse .ok daha iyi olacak.

  5. Yani maçın başında bazen o kadar bariz fauller yapıyo ki izlerken yapma yapma diye istemsiz bağırıyosun, gelişinden belli faul yapacağı. Bu sefer de tam maçın kopacağı son anlarda daha yumuşak olmak zorunda kalıyo defansta. Orta mesafeli atışların yanında bence bu da çok önemli bi eksiği. Daha genç ama geliştirir.

  6. Bu maçta savunmada eskiye nazara daha aktifti pozisyonları iyi okudu ve iyi yerler tuttu. Havaya girmeden çalışmaya odaklanır oynamadan ziyade oynatırsa takımı büyük bir yıldız olacak inşallah.

  7. Bu çocuk iyi oyuncu ama başka takıma gitmesi gerekiyor, takımı çöp, bir de vücut geliştirmeli fazla yumuşak kalıyor.

  8. Alperen öfkeni ve hırsını kaybetme. Posterlere devam burası bir şov dünyası ve insanlar izlerken seni keyif alıyor. Eurostep after dunk olayın gayet iyi. Zekan ve yeteneğin en üst seviyede. 2 senedir tüm maçlarını izliyorum. Şuanda tek odağın kendini geliştirmek bunu sonuna kadar götür. Orada öğretilen her oyunu maçlarda göster. Pratik ve hızlı düşünüyorsun. Şutlarını da geliştir. Koy analarına gitsinler.

  9. Sürekli kaybetmeye aday bir takımda bu motivasyon ile oynaması büyük başarıdır. Eksikleri yok mu var zamana ihtiyacı var çalışıyorum dedi dış şutlara orta mesafe her maç 3-4 basket atsa rakipler de içeri gömülmeyecek Alperen e top geldi mi biliyorlar sırtı dönük oynayacak silahlarını artırması şart

  10. Defans yapmayı hiç bilmiyoru sıfır birde çok basit sayıları yapsa her maç 25 ten aşağı dusmez

  11. Ya bizim istedğimiz, sevdiğimiz Şengün bu.. Alpi bu… Scorpion Alper bu… Bu yani… Eline sağlık… Hep böyle ol… En iyisi ancak bu videodaki gibi olursan; bunu devam ettirirsen olur… Azıcık top sürerken de geliştir kendini… Bitti gitti… Sen busun yahu… Böyleyken güzelsin…

  12. Şengün gerçekten harika mücadele ediyor ama takım kötü oynuyor.. Hücumda, oyun kurmada ve atışlarda düşüklük var…

  13. İleride Şengün için şunu diyeceğim.Üniversitedeyken sabah 8 dersinde arka sırada açar Houston özetleri izlerdik,öyle basketbolcuydu.

  14. Yeni sezonda büyük bir takıma transfer olursa, tüm NBA dünyası Alpi Alpi diye sayıklayacak, yazın bunu kenara :))

  15. Alperen biraz kas yapması lazım , biraz daha atletik olması lazım , 20 yaş için muhteşem , çok iyi yerlere gelecek hiç şüphemiz yok , gurur duyuyoruz onunla , çok yakışıyor NBA a

  16. Bu koc olduktan sonra houston kazanamaz hicbir maci. Takima takimi surukleyecek adam lazim. One cikan kimse yok. Green biraz iyi sadece. iyi bir .Alpi gorevini iyi yapmaya calisiyr takim kotu olunca onlarin arasinda siyriliyor.

  17. Alperen akıllı iyi oyuncu ama topu çok bekletip ekstra birşeyler yapmaya çalışınca hata geliyor takımı ritim yakalayamıyor.

  18. Alperenin mac temposunu 48 dk.ya cikarmasi sart. Macin basindaki enerjisi giderek dusuyor ve malesef mac sonlarina yetmiyor. Son 3-5 dk kala maci dondurmesini ondan beklemek cok buyuk/agir bir yuk olusturuyor.
    Silas bunu gormuyor mu?

  19. Alperen'in yerinde olsam Green ve Jr.ı duşta ıslak havlu ile döverim. Gerçi araya koçu da katsa fena olmaz. Hayır çocuk daha ne yapsın? Umarım ara dönemde başka bir kontrat verirler. En azından play-off oynayacak bir takımda olsun😊

  20. Çok eksiği var cok havaya girmeyip fırsattan istifade kendini geliştirmesi lazım, kelly olynyk i hayata kusturmesi lazımdı ama zorun bakalım kim kimi kusturmus, kondisyon zayıf yorulunca saçmalıyor

  21. Alperen oyununa şut ekleyebilse çok daha iyi olacak postta aldığı ya da üçlükte aldığı her topu potaya götürmeye çalışıyor bu da çok efor sarfetmesini sağlıyor ondan çabuk yoruluyor oyununa şutta eklerse bambaşka bir şey olabilir.

  22. Sevgili Alperen. Küfür ederek daha iyi İngilizce konuşamazsın. Maçı anlatanlar bile seni çok seçmelerine rağmen f'li kelimeyi yadırgadılar. Zeki, çevik ve Ahlaklı…..

  23. Abi tamam takım sürekli maç kaybediyor da…. Bu Houston seyircisi neden bu kadar kalas? Bi ayağa kalk zıpla lan. Cleveland seyircisi olsa Alpi'nin ve Green'in smaçlarında sahaya dalmışlardı. Bu nedir yahu.

Write A Comment